covid-19-äldrevården

Malin hemtjänst AB informerar

covid-19-äldrevården

Malin hemtjänst AB informerar

Vi som arbetar inom hemtjänst har en viktig roll nu i Covid-19 tider. Malins hemtjänst och medarbetare arbetar för att skapa en trygg och säker miljö för sig själva och dig som brukare.

Vi följer noga händelseutvecklingen och lyssnar till de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten förmedlar samt Regeringen och deras Krisinformation. Vi uppdaterar kontinuerligt våra rutiner utifrån aktuella uppgifter. En riskbedömning och en handlingsplan rörande Coronavirusets hantering inom Malins hemtjänst har upprättats och vi är beredda att agera snabbt om det krävs.

Malins hemtjänsts arbete löper på, och vi arbetar säkert genom att följa basala hygienrutiner och vid behov, även utöka hygienkraven för att påverkan av Covid-19 viruset hos dig som brukare samt att vi försöker att arbeta och tänka ännu mer på kontinuiteten.

Vår verksamhet arbetar helhjärtat med att ge våra brukare all den omsorg och vård de behöver och vi vill uppmuntra närstående att i möjligaste mån undvika personliga besök i dessa influensatider eftersom de flesta av våra brukare i hemtjänsten är äldre, sköra och känsligare för infektioner.

Tillsammans är vi starka och kan klara av allt!

Läs mer

Coronavirus COVID-19 attack organism. Corona virus

Hjälp oss stoppa Covid-19

Stoppa Covid-19! Vi kan på Malins hemtjänst AB kan inte själva stoppa spridningen av detta virus. Vi har nu levt i 2

Hemtjänst i nynäshamn

Malins hemtjänst är redo att expandera

Malins hemtjänst redo att expandera: ”Vi hoppas att det kan skapa lite trygghet” Oron för de planerade förändringarna inom hemtjänsten drabbar även

Malins hemtjänst firar 10 år

Den 1a oktober firade vi tio år som utförare av hemtjänst i Nynäshamn 😊  Detta firade vi genom att dela ut nybakade

Bläddra

Vi använder oss av cookies på denna webbplats, b.la för att förbättra din användarupplevelse samt kunna utvärdera trafiken på vår webbplats. Läs mer i vår integritetspolicy. När du surfar vidare på vår webbplats godkänner du användandet av denna policy.