Minnen av våra äldre som somnat in

Minnen av våra äldre som somnat in

För oss är det inte bara en brukare av hemtjänsten som det heter. De äldre som vi har fått möjligheten att välkomna i vår hemtjänst blir i många fall mer än en brukare. Vi har haft många brukare i hemtjänsten och då skapar man en relation som man kan likna med vänskap men i en professionell anda och med stor respekt för intigriten och självbestämmande. 

När en brukare går bort är vi ofta utanför systemet, inte delaktiga i de sista timmarna då de ofta är på ett sjukhus, Geriatrisk avdelning eller korttidsboende. När någon av våra brukare har somnat in utanför vårt system får vi ofta en notis från det kommunala systemet: Somnat in står det men för oss lever minnena kvar och det är här vi ska ge er läsare än levande bild av vad BRUKARE är för oss.

Idag den 5/6–2019 var vi på begravning av en av brukarna vi har fast möjligheten att lära känna under några år, innan fick vi möjligheten att lära känna hans fina fru. Många fina minnen av de båda har vi samt hans familj, får inte glömma katten som var väldigt speciell. Mycket rädd katt, inte många har sett honom utan han sprang och gömde sig när någon hälsade på. Katten och brukaren var speciella för varandra. När brukaren var på sjukhuset och sen kom hem skrek han och visade väldigt tydligt att han vill att vi skulle gå. När vi hade gått ut genom dörren sprang kisse till sin matte och visade hur saknad han var genom att slicka i hela ansiktet.

Brukare= en äldre som får hjälpa av oss i hemtjänsten med sina insatser som en biståndshandläggare har beviljat utifrån behovet.

Läs mer

Coronavirus COVID-19 attack organism. Corona virus

Hjälp oss stoppa Covid-19

Stoppa Covid-19! Vi kan på Malins hemtjänst AB kan inte själva stoppa spridningen av detta virus. Vi har nu levt i 2

Hemtjänst i nynäshamn

Malins hemtjänst är redo att expandera

Malins hemtjänst redo att expandera: ”Vi hoppas att det kan skapa lite trygghet” Oron för de planerade förändringarna inom hemtjänsten drabbar även

Malins hemtjänst firar 10 år

Den 1a oktober firade vi tio år som utförare av hemtjänst i Nynäshamn 😊  Detta firade vi genom att dela ut nybakade

Bläddra

Vi använder oss av cookies på denna webbplats, b.la för att förbättra din användarupplevelse samt kunna utvärdera trafiken på vår webbplats. Läs mer i vår integritetspolicy. När du surfar vidare på vår webbplats godkänner du användandet av denna policy.